Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Over Mon Oeuvre

Mon Oeuvre betekent mijn (kunst)werk. Deze naam is ontstaan uit de vraag vanuit mijn kinderen, mijn omgeving wat doe jij eigenlijk voor werk. Lastig uit te leggen want een rol als leidinggevende is veelzijdig. Het is geen specialisme. Maar als ik erover na ging denken wat “ mijn werk” is dan vind ik het erg leuk om met medewerkers te praten over hun loopbaan en de kruispunten waarop zij onderweg terecht komen.

Vaak leidt dat tot vervolggesprekken en uiteindelijk leidt het tot een nieuwe stap in hun loopbaan. En dan denk ik vaak wat heb ik ontzettend leuk werk, dit is mijn werk!

Met name dit onderdeel vanuit een functie als leidinggevende wil ik verder vorm gaan geven in ons bedrijf MonOeuvre.

Het team achter Mon Oeuvre

Esther Dekkers - van Dorst
Esther Dekkers - van Dorst
Serena Gonzalez Clark
Serena Gonzalez Clark

Wat klanten over ons zeggen

Arianne

“Esther is een enorm fijne open gesprekspartner waarbij ik mij snel meer op mij gemak voelde. Ze stelde mij de juiste kritische vragen en achterhaalde in korte tijd mijn competenties. Eshter heeft veel mensenkennis. Ze zag dat ik meer ben, dan ik in eerste instantie liet zien. Door het gesprek ging ik fijner en zelfverzekerder mijn sollicitatiegesprek in”

Arnée

“Esther heeft mij heel erg goed geholpen tijdens de sollicitatieprocedure. Ze heeft snel door waar je struikelpunten zitten en ze geeft daarover uitstekend advies. Ze heeft me meer moed, zelfverzekerdheid en zelfinzicht gegeven en dat in een hele korte tijd. Petje af!”

Bernard

“Een TOP coach dat is wat Esther is. Zij is in staat om jou in beweging te brengen. Niet voor even, maar lang genoeg zodat je vervolgens zelf in staat bent om jouw doel te bereiken!”